Over salarisnetwerk

Salarisnetwerk biedt dé oplossing voor uw salarisadministratie

Wij geloven
Wij geloven dat een organisatie kan groeien als uw aandacht op de kern is gericht. Elke organisatie heeft eigen wensen en eisen wat betreft salarisverwerking. Daarom biedt Salarisnetwerk oplossingen voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Wij beloven
Salarisnetwerk is in staat alle salarisadministraties te verwerken; of het nu gaat om 1 werknemer of 50 werknemers. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie op orde is, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Wij doen
Salarisnetwerk specialiseert zich in kleine tot middelgrote organisaties. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie via ons systeem of uw eigen salarissysteem op orde blijft zodat de lonen tijdig en netjes worden betaald.

Onze werkwijze

Met Nmbrs kunnen we de salarisadministratie volledig digitaal en online inrichten. NMBRS is op dit moment een van de grootste softwareleveranciers op het gebied van salarisadministratie binnen Nederland.

Wij werken met lage en vaste tarieven per strook. Voor het vaste tarief verzorgen wij de salarisadministratie inclusief de aangiftes loonheffing en salarisdocumenten.

Met een eigen inlog kunnen medewerkers digitaal met de app of via de website de salarisstroken inzien. Het is ook mogelijk om de verlofaanvragen en declaraties digitaal te laten verlopen via deze inlog.

Heb je vragen of wil je even sparren? Je kunt ons altijd bellen en wij denken graag met je mee.

Onze skills

Deskundig en ervaren
Persoonlijk
Secuur
Online en digitaal
Vraag een offerte aan

Direct een offerte?

Wil je direct een offerte ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang de offerte per mail.
Vraag een offerte aan