Over Salaris Netwerk
Wij zijn Salarisnetwerk

Met een zucht leunt Peter achterover in zijn bureaustoel. Het is weer tijd voor de salarisadministratie van zijn personeel. Het personeel dat bij zijn schoonmaakbedrijf werkt is ontzettend ambitieus en verantwoordelijk. 'Zonder hen zou zijn bedrijf niet bloeien. Samen werken we naar een mooie toekomst. Elke maand, of per vier werken, moet er een loonstrook in de digitale brievenbus belanden. Natuurlijk is dit mijn verplichting, maar leuk is anders.' Liever gaat Peter verder met het onderhandelen tussen leveranciers en het opzetten van de nieuwe website. Gelukkig voor Peter biedt Salarisnetwerk hem een helpende hand! 

          Salarisnetwerk biedt dé oplossing voor uw salarisadministratie

Wij geloven

Wij geloven dat een organisatie kan groeien als uw aandacht op de kern is gericht. Elke organisatie heeft eigen wensen en eisen wat betreft salarisverwerking. Daarom biedt Salarisnetwerk oplossingen voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, zodat het pakket dat u kiest ook bij uw organisatie past. 

Wij beloven

Salarisnetwerk is in staat alle salarisadministraties te verwerken; of het nu gaat om 1 werknemer of 15.000 werknemers. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie op orde is, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Voor de salarisadministrateur zijn wij zowel intermediair als werkgever. Salarisadministrateurs komen via ons aan een interessante functie bij diverse uitdagende organisaties (zoals de uwe) die tijdelijk de beschikking willen hebben over een salarisadministrateur. 

Wij doen 

Salarisnetwerk specialiseert zich in kleine tot middelgrote organisaties. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie via ons systeem of uw eigen salarissysteem op orde blijft zodat de lonen tijdig en netjes worden betaald.

  • Heeft u een kleine organisatie (ongeveer <50 werknemers)? Dan verwerkt Salarisnetwerk de administraties op het eigen systeem.
  • Heeft uw middelgrote organisatie met tussen de 50 en 150 werknemers? Dan kunnen wij een salarisadministrateur aanbieden voor 1 of enkele dagen per week/maand. 
  • Ook voor grote organisaties met meer dan 150 werknemers kunt u rekenen op Salarisnetwerk. 

WILT U MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP!