Salarisadministratie voor Bedrijven
Kleine organisatie (<50 werknemers)

Uw organisatie heeft ongeveer 50 werknemers in dienst en u wil graag uw salarisverwerking uitbesteden. Op deze manier kunt u zich richten op uw corebusiness. Salarisnetwerk biedt voor u een gepaste oplossing voor de outsourcing van uw salarisadministratie. 

Wij verzorgen op ons eigen salarisadministratiekantoor uw volledige salarisadministratie inclusief Eerste Dag Melding, Aangifte loonheffingen en aangiften ten behoeve van o.a. pensioenverzekeraars. Ook regelen wij diverse zaken rondom ziekengeldverzekering en Arbodienst. 

Basispakket 

Voor de uitbesteding van uw salarisverwerking kunt u kiezen voor het basispakket. Salarisnetwerk berekent voor u de salarissen binnen uw organisatie. U kunt ook uitgebreidere varianten kiezen waarin wij naast uw salarisadministratie ook uw aangiften kunnen verzorgen. Echter veel werkgevers kiezen voor het Totaalpakket.

          Wij dragen volledige zorg voor uw administratieve lasten

Totaalpakket

Als u kiest voor het Totaalpakket verzorgen wij naast uw salarisadministratie ook alle aangiften. Zo neemt Salarisnetwerk de gehele zorg op zich vanaf arbeidsovereenkomst tot en met de uitdiensttreding. De keuze voor het Totaalpakket geeft uw organisatie een groot voordeel: U kunt zich als ondernemer volledig richten op de corebusiness van uw organisatie.
 

Stuur vacature medewerker salarisadministratie


WILT U MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP!